Infoturism Media S.R.L

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr.3-5, Office Building, etaj P, camera G, sector 2,
Bucuresti, Romania

Telefon: 021 / 316 94 27


Pentru parteneriate, colaborari si informatii legate de serviciile infoturism.ro:


Pentru promovarea online a agentiei tale de turism:
« Inapoi la prima pagina

Concurs: Vacanta.Infoturism.ro te trimite la Venetia in Carnaval!

15 Octombrie 2012

Incepand cu luna octombrie 2012, Vacanta.Infoturism.ro a lansat concursul Premiile Toamnei 2012, care iti poate aduce unul dintre cele 16 premii puse in joc: sejururi in strainatate si in tara, genti de calatorie si ghiduri turistice!

Scrie impresii de vacanta insotite de informatii utile, fotografii si videoclipuri in perioada 01.10.2012-30.11.2012 si vei avea sansa de a castiga marele Premiu al Toamnei care consta intr-un city-break de 3 nopti la Venetia (Mestre), pentru doua persoane, la hotelul Ca dei Barcaroli 3* oferit in parteneriat cu Agentia Rom Travel.

Sejurul include cazare trei nopti cu mic dejun, transport cu avionul dus-intors, zbor low cost din Bucuresti, in timpul carnavalului de la Venetia.

Castigatorii vor fi desemnati in conformitate cu regulamentul de concurs disponibil pe site-ul Vacanta.Infoturism.ro.

Pe langa concursul Premiile Toamnei 2012, Vacanta.Infoturism.ro a lansat un concurs lunar pe diferite tematici turistice, unde concurentii sunt invitati sa posteze o impresie de calatorie insotita de fotografii din tematica de concurs. Tematica lunii Octombrie 2012 o reprezinta "Cea mai frumoasa plaja din vara asta", iar premiile ce constau intr-un sejur la Predeal valabil pentru doua persoane si carti de calatorie sunt oferite prin tragere la sorti.

Vacanta.Infoturism.ro reprezinta o comunitate interactiva a pasionatilor de calatorii, in care turistii se informeaza reciproc cu privire la efectuarea unei vacante, impartasind propriile experiente de calatorie. Concursurile organizate isi propun sa premieze membrii care ofera informatii utile despre destinatii si obiective turistice, evenimente, transport, restaurante, shopping, distractie, viata de noapte, sfaturi de calatorie si alte recomandari de vacanta.

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul //vacanta.infoturism.ro/members/home si sa posteze impresii de vacanta cu fotografii sugestive.

Vacanta.Infoturism.ro va ureaza succes!

Link-uri:
» http://www.comunicatedepresa.ro/infoturism-media/concurs-vacanta-infoturism-ro-te-trimite-la-venetia-in-carnaval/